File de biban la cuptor

de Ksenya in Peste, 14 Oct 2015 | 6229 vizualizari

 

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de biban
  • 2 linguri ulei masline
  • coaja de la o lamaie + sucul ei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit ardei iute Cayenne tocat marunt ,optional
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de masline  si ardeiul iute.Pornim cuptorul la  180 grade.Tapetam o tava cu hartie de copt.Portionam pestelle cat de mare vrem sa iasa ruloul.Montam pestele pe o scobitoare lunga dupa imaginatie.Ungem cu o pensula rulourile  cu marinada preparata ,asezam in tava si dam la cuptor pentru 7 minute. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu cartofi ,piure de pastarnac ,mazare...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ksenya 1

15.10.2015, 20:01

Panacris

- Andreea - 1

30.12.2015, 18:16

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:54

Bun si simplu de facut, cand reteta-i atat de bine explicata.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somn prajit cu mujdei de usturoi