Fursecuri cu ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 5080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 75 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • pasta de ciocolata tip nutella
  • cocos
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si cocos:

Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider.

Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele.

Se aseaza formele pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul incalzit inainte la cca 180 grade scurt cca 10-15 minute pana prind o culoare galbuie.

Se scot se lasa sa se potoleasca se ung cu ciocolata , se stropesc cu cocos si se lipesc.

Se servesc langa ceai sau lapte sau cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

rivka 1

13.03.2010, 19:33

imi plac f mult astea ca imi aduc aminte de cand eram mici faceam la sf de sapamana cu mamica-mea si frate-meu...impreuna(cu gem) , si mirosul in casa e la fel.

Miha 1

15.03.2010, 10:22

Ce mumoase sunt!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de cacao cu jeleu de visine