Fusilli cu pesmet

de MotanLaOale in Fusilli, 11 Sep 2012 | 11936 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si foarte gustoase. Amintiri din copilarie!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli
  • 100 g pesmet
  • 5 linguri zahar
  • 2 lingurite scortisoara
  • 6 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pesmet:

Pesmetul se rumeneste cu 3 linguri ulei pana devine auriu si se lasa la racit.

Cand este rece se amesteca cu zaharul si scortisoara.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.

Se pune pesmetul rumenit si se amesteca de cateva ori pe foc.

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet