Garnitura ciuperci umplute la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2015 | 16010 vizualizari

 

Vazute la Cleme, adaptate si facute. Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci (8 bucati mari)
  • 150 g bacon
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat.

Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si calim coditele si baconul 15 minute si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem coditele si baconul racite, cascavalul ras, oul, mararul tocat marunt, sare, piper si omogenizam bine.

Intr-un vas termorezistent asezam palariile ciupercilor, dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline. Le umplem cu compozitia facuta si se preseaza usor.

Se adauga in vas 100 ml apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 minute la foc potrivit.

Cand sunt rumene frumos sunt gata. Sunt bune calde dar si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza