Gem de capsuni

de Bunica in Dulceata / Gem, 29 Mai 2009 | 22300 vizualizari

COMENTARII (18)

ionela2682 1

31.05.2010, 11:23

daca se pune rece in borcane atunci se sterilizeaza nu?

Rocsi 1

31.05.2010, 11:30

asa stiu si eu ca se puen fierbinte atunci...tare buna

janet 1

31.05.2010, 12:58

Saptamina asta mi-am propus sa fac si eu.....numai ca eu de obicei pun gemurile fierbinti la borcane,capsez si pun la pat de paturi ,pina se racesc,fara sa mai pun la maimarin.Tin foarte bine! Nici o data nu am avut probleme!

madi_marin 1

31.05.2010, 17:45

am facut si eu un borcan , ca nu mai puteam de pofta..... de cate ori mergeam la piata si vedeam pe tarabe munti de capsuni....mirosul lor imi inspira o farfurioara cu gem si o felie de paine proaspata cu unt....

Teo 1

31.05.2010, 21:52

ANUL ACESTA sunt capsuni din belsug ! maine culeg si eu din gradina si o sa fac; eu nu am stat demult pe acasa si astazi am fost placut surprinsa cand am gasit ''pamantul rosu'' !

UNICA 1

03.06.2010, 17:11

ce bun e ....sarut mana,pentru reteta

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:08

deyutzky 1

04.06.2011, 19:05

bunica...ce deliciu ai facut aici

elena1988 1

04.06.2011, 19:06

diaconta 1

04.06.2011, 22:09

alta reteta,dar la fel de buna bravo Bunica

mihaelaM 1

04.06.2011, 22:46

gratziela 1

04.06.2011, 23:11

Nu cred ca are importanta daca se pune rece sau calda, important este cantitatea de zahar care este un conservant. Eu pun gemul/ dulceata in borcane calduta (se umple mai usor ) dar pun capacul dupa ce s-a racit si s-a format o pojita deasupra. Nu am avut niodata probleme, sa prinda mucegai, nici chiar cele de caise care sunt cele mai sensibile.

Lau 1

04.06.2011, 23:13

foarte buna

DORIDIA 1

05.06.2011, 14:33

incercati sa puneti lamaia intreaga taiata bucatele, aproape de sfarsit.... cand nimeriti o bucatica de coaja de lamaie, va umple gura de o mireasma deosebita.

Bunica 1

05.06.2011, 14:34

deyutzky, este gemul preferat al nepotului meu. Si el spune ca este deliciosss! Si astazi am pus capsunile cu zahar .....dar le fierb mai tarziu Unul vrea sirop, altul gem, altul dulceata,......e totusi cineva care spune ca tot ce fac e bun ( draga mea nora). e tare greu de satisfacut toate poftele" mofturosilor" mei

adry88 1

05.06.2011, 21:21

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:23

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni