Gogonele murate

de - Andreea - in Muraturi, 18 Sep 2012 | 4554 vizualizari

 

am pus si eu reteta ptr incepatoare ca mine...nu ma pot compara cu celelalte retete de muraturi mult mai complexe...gogonelele le-am primit si am zis ca e pacat sa le arunc.dar avind in vedere ca e prima oara cind pun ...eu zic ca e bine.sper sa fie si buna.reteta o am de la alina_paula...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg gogonele
  • 5 morcovi
  • 4 gogosari
  • ptr saramura
  • ptr:2 litri apa
  • 4 linguri sare
  • 4 linguri otet
  • si am adaugat si putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Morcovul l-am curatat de coaja si l-am spalat impreuna cu gogosarii si gogonelele, apoi le asezam intr-un bidonas.

Separat am fiert 2 litri de apa cu 4 linguri otet si 4 linguri sare, am pus si putin piper.

Dupa ce a fiert putin ,am inchis focul si am lasat sa se raceasca, apoi am pus peste legume,am pus capacul si l-am pus la loc racoros...

Sa speram ca or fi bune :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muratura de gogonele cu ceapa