Gogosari in bulion

de MIUTA in Conserve, 26 Sep 2011 | 11494 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta lui Oana de pe bucataras.Eu am pus in loc de pasta de rosii aromatul bulion deoarece anul acesta am facut in cantitati industriale.Am mai modificat putin la condimente sa fie dupa gustul meu si a iesit ceva de vis.Sper sa va conving sa faceti si voi.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml bulion
  • 200 ml otet
  • 300 ml ulei
  • 400 g zahar
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de telina(4 tulpini cu frunze)
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Gogosari se curata de seminte,se spala si se pun la scurs.

Otetul,bulionul,uleiul,zaharul,frunzele de telina,foile de dafin se pun la fiert pe foc mic pana se dizolva zaharul.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Gogosari se taie feliute si se pun si ei la fiert cca 20 minute.

Se pune compozitia fierbinte in borcanele fierbinti.Nu se dau la dunst dar se pun la cald in paturi pana a doua zi cand vor fi depozitati in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii intregi in pasta de rosii si ardei