Gogosari si conopida in otet

de Lau in Muraturi, 5 Oct 2011 | 12960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg gogosari
  • 2 conopide
  • 1 l otet
  • 4 porcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 500-800 g zahar
  • 5 linguri de sare
  • 2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se taie in 4, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa

Se pun la fiert intr-o oala apa, otetul, zaharul si sarea. Cand da in clocot adaugam gogosarii si ii lasam sa fiarba putin pana se inmoaie (cca 3 minute)

Se scot si se repeta pana terminam gogosarii

Conopida o desfacem buchetele si o trecem pe sub un jet de apa rece,o trecem prin otet ca si gogosarii

Morcovii ii curatam si ii taiem rondele,telina o curatam si o taiem felii,frunzele le spalam

Asezam in borcane felii de morcovii,telina,boabe de mustar si piper,asezam gogosarii,conopida,continuam pana terminam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet