Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post

de abetina in Retete Delikat, 13 Iul 2018 | 2796 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 100 gr pasta de tomate
  • 500 gr ciuperci (hribi), gata fierti
  • 2 morcovi,
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei de malsine
  • 1 plic delikat pentru sarmale 100% natural
  • 3 cepe
  • 6 gogosari mari
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post:

Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia.

Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si se umplu cu compozitie, se acopera cu felii de rosii, se pun in oala, se adauga apa, se acopera si se fierb la foc potrivit.

Se pot servi calzi sau chiar reci.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu verdeturi