Gogosari umpluti cu conopida

de luminita20_2006 in Muraturi, 16 Mai 2009 | 48755 vizualizari

 

Numai bun pentru zilele festive de iarna:D

 

INGREDIENTE

pentru un borcan de 5 l:
  • 3 kg gogosari rosii
  • 1 conopida
  • 2 l otet
  • 2 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 lingura de sare la 1 l otet
 
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Se pun la fiert 2 l de otet cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte la fel si conopida. Cand s-au mai racit putin se pune cate un buchetel in fiecare gogosar. Se aseaza in borcan, nelasand prea mult spatiu intre ei. Restul de solutie se toarna in borcanul inclinat, pana la umplerea completa, se capseaza borcanul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

11.11.2009, 09:20

te asigur alex dar daca nu ai incredere fa un pic si ai sa vezi si tu.....eu sincer tot ce am facut pe iarna si nu am stiut am mers pe incerere...asa ca mi-a iesit de minunte.....aici vb de dulceata de gutui

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in otet