Legume de vara la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 9 Iul 2016 | 11613 vizualizari

 

O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile  si legumele sunt la alegerea fiecaruia.
 

 

INGREDIENTE

  • suc de rosii
  • ardei copt
  • dovlecel
  • rosie
  • ceapa
  • vinata
  • cartof
  • ardei gras
  • ulei
  • cimbru verde,patrunjel verde,busuioc,oregano,sare,piper,foi de dafin,boia dulce,usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume de vara la cuptor:

Tocam ardeiul copt(al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii ( al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent.

Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii.

Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume.

Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos.

Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti.trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii,5 linguri ulei.Eu nu am folosit vinete pentru ca nu mananca fetita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume de vara la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta de post