Lup de mare la cuptor

de Gusti in Peste, 16 Sep 2009 | 21869 vizualizari

 

Un peste foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti lup de mare (sea wolf)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lamiie
  • sare, piper
  • 4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor:

Ceapa se toaca marunt, la fel patrunjelul, iar lamiia si rosia se taie felii.

Se umplu pestii cu bucatele din ceapa maruntita, verdeata si o felie de lamiie.

Deasupra se pun felii de rosii si de lamiie si se invelesc in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul incins (180 grade) circa 45 de minute.

Cartofii se curata si se taie jumatati. Se pun intr-o tava, se ung cu putin unt, putin rozmarin, sare, piper si se dau la cuptor circa 40-45 minute (pina se rumenesc)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Hansa 1

17.09.2009, 12:38

Orice, numai peste sa fie. Eu si sotul meu mancam peste zilnic, in special la cina. O sa postez intr-o zi reteta mea de plachie, foarte buna.

Bucataras 1

20.09.2009, 10:07

Hansa, plachie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de capere