Mamaliguta umpluta .. la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2015 | 9697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 150 g branza de casa
  • 100 g cascaval
  • cateva bucati carnat
  • 2 linguri smantana
  • 30 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta .. la cuptor:

Am pus laptele la fiert, cand acesta da in clocot adaug malaiul si putina sare, amestecand bine pana devine crema (nu e necesar sa fiarba).

In compozitie torn ouale bine batute amestecand continuu, apoi branza de casa si cascavalul.

Intr-un vas termaizolant, uns cu unt, am turnat compozitia, apoi carnatul taiat bucati (pe care l-am prajit cateva minute inainte) si amestec , deasupra am uns cu smantana si am presarat cu branza rasa.

Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste bine, apoi poate fi servita !

pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta .. la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga taraneasca la cuptor