Mancare de masline cu carne de porc

de Dana_Retetegg in Porc, 2 Dec 2012 | 20932 vizualizari

 

Mancarica de masline este tot din categoria amintirilor mele din copilarie. Tare mult imi mai place!

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de porc,
  • 400 g masline,
  • 1 ceapa,
  • 300 g sos de rosii (bulion),
  • patrunjel,
  • condimente pt porc,
  • piper,
  • sare,
  • oregano,
  • foi de dafin,
  • lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de masline cu carne de porc:

Am taiat carnea de porc in cubulete mici si am pus-o la calit.

La fel am procedat si cu ceapa.

Cand s-au calit bine am adaugat un pahar de apa (150 ml) si am lasat 10 minute sa fiarba innabusit. Apoi am pus maslinele, sosul de rosii, condimentele, foile de dafin.

Am mai adaugat inca un pahar de apa (tot 150 ml) si am lasat pe foc 20-25 min. La final am pus patrunjelul tocat marunt.

Am servit cu lamaie. Are o aroma aparte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de masline cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Dana_Retetegg 1

02.12.2012, 22:18

alba_zori 1

02.12.2012, 22:50

ce mult imi plac si mie maslinele

Dana_Retetegg 1

03.12.2012, 14:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Masline cu carne de porc si sos