Mini pizza la cuptor

de Bya Ralu in Pizza, 26 Aug 2015 | 6224 vizualizari

 

Mi-a ramas aluat de la cozonacul floare si am improvizat aceste mini pizza care au mers perfect.am pus aceleasi ingrediente de la cozonac dar le-am injumatatit

 

INGREDIENTE

250 g faina

  • 150 ml lapte
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 30 g unt

Pentru topping:

  • ketchup
  • salam victoria
  • jambon
  • cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza la cuptor:

Intr-un bol punem drojdia cu putin lapte caldut si putina faina, amesetecam maiaua si lasam sa creasca.

Punem intr-un castron faina, maiaua, untul, zaharul si treptat lapte caldut, framantand cateva minute. Se lasa 30min-1 ora la crescut.

Se intinde aluatul pe masa de lucru presarand faina, iar cu un pahar formam cercuri.

Intr-o tava punem hartie de copt, asezam cercuriile,le ungem cu ketchup, punem bucati mici de jambon si salam victoria.

Se da la cuptor pentru 10 minute, se scot si se presara cascaval ras pe fiecare bucata si se mai lasa la cuptor 5-10 minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu bacon