Mini-macrou cu rozmarin

de nilgun in Peste, 12 Sep 2013 | 4763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati mini-macrou proaspat
  • crengute de rozmarin
  • ulei de masline
  • sare piper
  • 1 capatana usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-macrou cu rozmarin:

Pestii ii spalam si ii evisceram , dar ii lasam intregi de data asta. 

In burtica lor punem sare, piper, crengute de rozmarin , ulei de masline si usturoi pisat. Ii asezam pe toti intr-un vas yena. Ii mai stropim cu ulei si presaram iar cateva frunzulite de rozmarin si usturoi zdrobit. Acoperim vasul cu hartie de aluminiu. Introducem la cuptor. In jumatate de ora e gata.

Noi am servit cu mamaliguta si mujdei, dar poze nu am din pacate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-macrou cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap en papillote cu lamaie si pin