Morcovi pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 9195 vizualizari

 

Incercati ca n-o sa va para rau! Se pot praji si in tigaie,dar sunt mult mai sanatosi la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg morcovi1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri rozmarin proaspat taiat marunt sau 1 lingurita uscat
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi pai:

Taie morcovii exact cum tai cartofii pai. Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Da la cuptor intr-o tava non-stick si coace 20 minute. Lasa-le mai mult daca ii vrei mai crocanti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vanilla 1

19.11.2010, 14:48

cred ca sunt foarte buni!

aziz 1

20.11.2010, 18:58

delicios cred .....ma gindesc ca tre sa aiba acelasi gust cu cartofii dulci o sa incerc si eu.

Mitinita 1

20.11.2010, 23:17

cartofii dulci ies mai dulci decat morcovii...sunt undeva pe la mijloc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de vinete cu legume