Muffin sarat

de Adele in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2014 | 7456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua.
  • 2 linguri de ulei.
  • 1 lingurita de sare.piper dupa gust.
  • 100 gr faina.
  • 50 gr de smantana /iaurt.
  • Salam,sunca presata etc.( puteti folosi ceea ce va place ).200 gr.
  • masline negre.(10 bucati)
  • 1 ardel rosu mic.
  • cascaval 50 gr.
  • parmezano ras. 1 lingura cu varf.
  • 1 o lingurita de bicarbonat. sau drojdie uscata(praf).
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Se bat ouale cu ulei ,sare si piper.Se adauga smantana ,faina si bicarbonatul,se amesteca pana compozitia devine moale (ca aceea de clatite) .Intre timp taiem in bucati mici (cuburi) toate ingredientele si le adaugam compozitiei .Pregatim  formele de muffin ,apoi le umplem pe jumatate.Le dam la cuptor pentru 30 min. la 180 °.

Daca doriti cu 5 minunte inainte sa termine coptura puteti presara cascaval/parmezan pe fiecare muffin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

22.03.2014, 21:04

nadea68 1

22.03.2014, 23:40

ryta 1

23.03.2014, 07:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute pane