Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 20 Feb 2011 | 13160 vizualizari

 

Fiind vorba de ciuperci,va trebui s-o strig mai intai pe Nadina.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • ciuperci
  • morcovi
  • ceapa
  • condimente
  • rozmarin
  • verdeata
  • ulei
  • supa de legume
  • smantana
  • amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de ciuperci:

Muschiuletul l-am taiat in trei pe lung si l-am impletit ca sa fie mai aspectuos.L-am condimentat,am infipt in el frunze de rozmarin si l-am lasat la frigider pana a doua zi.

Intr-un vas se pune putin ulei,se pune muschiuletul si putina supa de legume.Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa ce carnea s-a inmuiat binisor se pune ceapa taiata solzisori,ciupercile si morcovii.Se amesteca smantana cu o lingura de amidon alimentar si se pune peste sos cand carnea este deja prajita.

Se presara verdeata cu generozitate.

Se poate servi ca atare sau insotit de o garnitura de cartofi,orez sau ce preferati.Eu m-am gandit sa-i insotesc de niste cus-cus si niste castraveciori murati absolut deliciosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (106)

diaconta 1

17.06.2013, 13:09

Babi,asa este,foarte mult imi place ca mancarea sa aiba multa culoare pe langa gust.
Multumesc frumos

papabundetot 1

21.06.2013, 16:14

I auite ce bine arata....frumos Dia, o sa tin minte asta cu impletitul in 3 ...nu te superi ca fur de la tin o idee

diaconta 1

21.06.2013, 17:03

Dana,cum o sa ma supar,doar ma bucur cand cineva gaseste ceva potrivit la preparatele mele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne cu dovlecel si pesmet la cuptor