Negresa cu lapte de cocos si visine

de MotanLaOale in Prajituri, 4 Mai 2016 | 3646 vizualizari

 

Vazut la Rocsi si am facut si eu ca zacea o cutie de lapte de cocos in camara.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 400ml lapte de cocos
  • 150g zahar
  • 60ml ulei
  • 12 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • 500g visine de la congelator
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu lapte de cocos si visine:

Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana se topeste zaharul.

Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se omogenizeaza.

Se tapeteaza o tava (22x28) cu hartie de copt, se toarna compozitia si se niveleaza.

Se aseaza visinile pe deasupra cat mai des si uniform.

Se introduce in cuptorul preincalzit 30-35 minute.

Cand trece testul scobitorii este gata.

Se scoate din cuptor, din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu lapte de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Treccia Russa sau cel mai pufos cozonac!