Negresa Mars

de daniastefania in Prajituri, 12 Dec 2015 | 4343 vizualizari

 

Azi va aduc in dar o reteta care are cred zeci de variante. E foarte buna, usor de facut si place tuturor. Eu va prezint azi o varianta dementiala. Am facut o tava, dar nu mai e nimic.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pachete de ciocolata Mars 69 gr fiecare
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 linguri rase cacao
  • 1 plic praf de copt
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Mars:

Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt. Mixam foarte bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 25 de minute, la 180 grade.  Facem proba scobitorii, iar daca iese putin umeda nu e nicio problema. Asa trebuie sa fie. Nu o lasam mai mult in cuptor pentru ca se usuca si rezultatul nu e cel asteptat. Prajitura e usor umeda si pufoasa. Iar gustul, nemaipomenit. Sper sa va placa reteta. Se face repede si dispare si mai repede! Pofta bucatarasi!

TIPS-URI

1

Nu lasati prajitura mai mult in cuptor ca se usuca, ea trebuie sa fie putin umeda, sa se topeasca in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Mars" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu cirese si rubarba