Omleta cu jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 5690 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g jumari mici
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jumari:

Ceapa se curata si se taie julien.

Ouale se bat cu laptele, mustarul, piperul si un praf sare.

Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa 1-2 minute.

Se pun jumarile si se amesteca de 2-3 ori.

Se toarna ouale si se prajeste 5-6 minute.

Se intoarce pe partea cealalta si se mai prajeste 3-4 minute.

Se scoate pe o farfurie si se mananca cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi rasi