Omleta cu mortadella

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2012 | 2944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 gr mortadella
  • busuio
  • sare
  • piper
  • lapte
  • 2 cuburi brinza topita
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mortadella:

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste bine ardeiul taiat fasii. Cand acesta e calit se adauga mortadella ,la rindul ei taiata fasii si se lasa la calit impreuna 2-3 minute

Separat se bat bine ouale ,se adauga putin lapte,sare,piper,busuioc si branza topita

Se adauga ouale peste ardei si mortadella si se acopera cu un capac. Cand s-a rumenit pe fund se intoarce cu ajutorul capacului pe partea cealalta.

Se serveste calda

TIPS-URI

1

mortadella se poate inlocui cu salam,sunca etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mortadella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini tarta mic dejun