Orez basmati cu peste alb file

de horia in Peste, 31 Iul 2011 | 8561 vizualizari

 

Va prezint o mancare,rapida, simpla si sanatoasa,pe care am facut-o azi.O combinatie perfecta pentru pranz sau cina,la indemana oricui.


VA DORESC POFTA BUNA!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. peste alb
  • 200g. orez basmati
  • faina speciala pentru peste
  • sare
  • delikat
  • rosii
  • o ceapa
  • 300ml. ulei de masline,pe care l-am folosit sa prajesc pestele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu peste alb file:

 Despre prepararea orezului am mai aratat intr-o reteta anterioara,asa ca nu mai are rost sa amintesc si aici.Retetele sunt identice,numai ca azi in loc sa adaug ardei italian,am adaugat rosii cherry.Va garantez ca este un deliciu.

Pestele eu l-am cumparat file.N-a trebuit decat sa-l spal putin,sa-l usuc intr-un servet curat,sa-l condimentez si sa-l prajesc.

In timpul care s-a fiert orezul,am prajit si pestele,asa ca am terminat ambele preparate odata.

 

VA DORESC POFTA BUNA !

TIPS-URI

1

Eu dupa ce prajesc pestele,il pun pe o hartie de bucatarie,care suge uleiul.

2

Este indicat ca la toate preparatele prajite ,sa folositi numai ulei de masline.

3

Pacat ca n-am avut patrunjel proaspat...mi-a mai ramas numai congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu peste alb file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

04.09.2011, 17:43

chiar nu am mai facut si eu demult ,asa ca vreau si eu o portie

brunetica 1

27.11.2011, 15:49

super pozele ca si mancarea de asemenea

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:38

Imi place pestele
Imi place orezul
Imi place prezentarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit