Orez cu legume

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de orez
  • 1 morcov fiert (dat pe razatoarea mare)
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 zucchini (verde inchis)
  • 4 linguri mazare
  • 2 linguri porumb dulce (din conserva)
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 2 oua
  • 1 lingurita marar tocat
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Orezul l-am fiert in apa cu sare  , am scurs apa si l-am lasat sa se raceasca.

Mazarea , din congelator , am fiert-o in apa cu sare , am scurs apa si am lasat-o sa se raceasca.

Zucchini l-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja) si l-am calit in la foc mic in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Le-am lasat sa se raceasca.

Cand toate acestea au fost reci le-am amestecat cu 2 oua , porumbul ,morcovul ,ardeiul kapia , mararul , am potrivit gustul de sare si piper .

Apoi am turnat amestecul intr-un vas termorezistent uns cu ulei si am dat la cuptor 40-45 min(pana s-a inchegat oul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez canatonnais