Ostropel cu carne de curcan

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2015 | 14816 vizualizari

 

O mancare romaneasca autentica, simplu de facut si buna de te lingi pe degete.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de curcan:

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.

Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.

 Se serveste cald alaturi  de o mamaliguta, piure sau o salata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan