Ostropel cu carne de pasare

de iry-gabriela in Pui, 17 Aug 2013 | 20598 vizualizari

 

......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si un piept de cocos (fierte si dezosate),
  • un ardei (de orice culoare),
  • o ceapa,
  • 5 catei de usturoi,
  • 4 rosii medii
  • un ardei iute,
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de pasare:

Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si apoi le dam pe razatoare si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic. Cam cand incepe sa scada adaugam ardeiul iute tocat foarte marunt (bineinteles curatat de seminte si adaugat in functie de cat de picant dorim sa fie ostropelul). Peste ostropel adaugam si patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Dupa ce ostropelul este gata adaugam carnea si mai lasam cca 10 minute pe foc ca sa aiba timp carnea sa isi traga din aromele ostropelului.  

Se poate servi imediat dar si rece.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit rosii pentru ca le aveam in gradina, dar putem folosi si bulion pe care il amestecam cu apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui