Paine aperitiv cu masline si carnati afumati

de xana in Piine, 12 Iun 2018 | 2780 vizualizari

 

“picnicul bucatarasilor”

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina de grau
  • 100 gr faina de porumb
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 20 ml ulei
  • 1 dovlecel
  • 130 gr carnati afumati(am folosit ceva foarte asemanator cu chorizo)
  • o mana de masline negre fara samburi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv cu masline si carnati afumati:

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam.

Adaugam ouale, laptele si uleiul si mixam cateva secunde. Punem apoi faina de grau, cea de porumb, oregano, praful de copt si sare si amestecam bine.

Taiem marunt maslinele, le incorporam in preparatul de mai sus si transferam totul intr-o forma de paine cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 170ºC, pentru cca 1 ora. Dupa primele 30 de minute, scoatem tava si intepam cu o scobitoare toata suprafata painii, apoi o dam din nou la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv cu masline si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rosii cherry si rozmarin