Pâine de ton cu creveti

de Catalina L in Ton, 2 Apr 2016 | 2763 vizualizari

 

O reteta savuroasa cu ton si creveti in forma de chec, foarte ușor de făcut.
http://leblogdecata.blogspot.com/2016/03/paine-de-ton-cu-creveti.html

 

INGREDIENTE

  • o conserva de 265 g de ton natur
  • 70 g de concentrat de tomate
  • 2 oua
  • 2 linguri pline de amidon de porumb (Maïzena)
  • 1 felie de pâine
  • 70 g cascaval ras
  • 3 linguri de smântână
  • 2 capacele de coniac
  • 10 creveți cruzi sau fierti
  • sare și piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine de ton cu creveti:

Se scurge tonul și se toarnă în bolul robotului. Se adaugă pasta de tomate, amidonul de porumb, pâinea maruntita, smântâna și treptat ouăle.

Se amestecă bine pentru a se obține o compozitie omogena. Se adaugă brânza rasă, sare și piper.

Decorticati crevetii.

Ungeti o forma de chec.

Se toarnă jumătate din preparat, se depun crevetii taiati in 2 in lungime si se acopera cu restul din preparat. 

Coaceti la cuptor in bain-marie la 180 ° timp de 1 oră (acoperiti cu o folie de aluminium după 30 de minute).

Lasati sa se raceasca .

Taiati-l felli si serviti natur sau cu o salata verde.

Pastrati la rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine de ton cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tuna sandwich