Paine umpluta

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 6476 vizualizari

 

Ce faceti cind aveti musafiri la ceas tarziu ?............va spun eu paine umpluta:)))

 

INGREDIENTE

  • o paine fie franzela ,fie la tava .....
  • 200 gr cascaval(in reteta originala era mozzarella dar seara tarziu cine merge sa cumpere....:))   
  • 100 gr maioneza
  • crema de branza 2 linguri
  • 2 cubulete branza topita
  • putina ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate cutie de porumb fiert
  • jumatate ceapa rosie caramelizata
  • ceva unt cam 60 gr
  • o lingurita oregano uscat
  • un praf piper ,sare nu am mai pus branza fiind sarata
  • 2 oua(din care preparam o omleta)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Se topeste untul la microunde ,usturoiul se face pasta apoi il amestecam ca o maioneza cu untul topit.ceapa rosie se caramelizeaza intr-o lingura de ulei,ceapa verde se taie marunt.amestecam apoi toate ingredientele .paine se taie si se scobeste de miez,apoi se umple cu amestecul de banza si se da la cuptor 250 grade pina se rumeneste.Preparam o omleta din cele 2 oua o scoatem pe fund si o taiem fasii pe care le vom aseza pe paine la servire....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnati