Panettone pudding cu vanilie

de Bunica in Prajituri, 11 Ian 2014 | 15786 vizualizari

 

Aveam un panettone si nu stiam ce sa fac cu el,ca nu-mi place sa-l consum simplu.Am strigat dupa ajutor:))pe Bucataras si dragii mei bucatarasi au raspuns ca de fiecare data cu solutii.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de panettone
  • Crema:
  • 600 ml. lapte
  • 2 oua
  • 100 g. unt
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri zahar
  • 50 g.unt pentru uns forma,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone pudding cu vanilie:

Pentru inceput se ia o forma de sticla termorezistenta si se unge cu unt.

Panettonele se taie felii si se aseaza in forma.

Crema:

Cele doua oua se mixeaza cu zaharul.

Se adauga amidonul si laptele mixand in continuare.

Intregul continut se toarna iintr-o cartita si se pune pe foc.

Se fierbe la foc mic pana se ingroase.

Se stinge focul ,se adauga untul mestecand vartos.

Crema se toarna peste feliile de panettone si se da la cuptorul,care a fost preincalzit la 170 grade.Se tine in cuptor 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Cat fierbe crema se amesteca tot timpul pentru a nu se prinda de cratita.

2

Arome nu am pus la crema ,pentru ca este cozonacul foarte aromat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone pudding cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

12.01.2014, 00:36

Ce bunnn Pai si eu mai am vreo doua trebuie sa le execut Multumesc Buni

laura_n 1

12.01.2014, 14:29

bvoo, Buni

JulyCris 1

15.01.2014, 21:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespe cu nuci si merisoare