Panna cotta cu cafea si ciocolata

de Julie in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 6009 vizualizari

 

Panna cotta cu cafea si ciocolata, dupa o idee delicioasa preluata de la Madi Marin ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte,
  • 100 ml frisca lichida,
  • 100 ml cafea preparata,
  •  150 g ciocolata, 
  • 10 g gelatina,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea si ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe.

Panna cotta cu cafea si ciocolata se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu visine si ciocolata