Pasta de leustean

de Bya Ralu in Conserve, 29 Mai 2013 | 5826 vizualizari

 

By gaby :))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de leustean
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean:

Se curata frunzele de pe firul de leustean si se pun intr-un castron mare cu apa.

Se clatesc bine si se baga in robotul de bucatarie,impreuna cu sarea si 2 linguri de ulei de masline.

Se mixeaza bine,pana devine totul o pasta.Se umple borcanul(iese un borcanel de 250 g cred ca e).Deasupra se pune putin ulei de masline ca sa tina pasta.

Se pune in camara si se serveste la iarna pentru ciorbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

04.06.2013, 20:52

cu placerenu stiu ce sa va zic..eu zic ca se poate face,de ce nu?

danakarin 1

24.06.2013, 20:10

Ce bineeeeee ca tot nu stiam ce sa fac cu tufa de leustean din curte!

Bya Ralu 1

24.06.2013, 22:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean pt iarna