Pastă de linte

de Julie in Mancaruri de legume, 18 Mar 2011 | 7517 vizualizari

 

O gustare...gustoasă ;) si unde mai pui ca si sănătoasă.

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte uscată,
  • 40-50 g ulei ,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura zeama de lămâie,
  • 1-2 caței de usturoi,
  • 1 lingura smântână,
  • chimen măcinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apă pana se umflă. Se fierbe, apoi se scurge bine de apă. Se pasează cu blenderul si se amestecă treptat cu ulei, zeamă de lămâie ,smântână, usturoi pisat . Chimen, sare si piper se pun după gust. Dacă amestecul este prea gros se mai subțiază cu smântână.
Pasta obținută se servește pe felii de pâine prăjită .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lenticchie con sugo e cotechino (Linte cu sos de rosii si carnati)