Pasta de peste

de Panacris in Peste, 16 Mar 2014 | 12011 vizualizari

 

În adolescență era nelipsită la petreceri, așa că am pornit la treabă!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt 
  • 1 conservă macrou în ulei 
  • 3 fire ceapă verde 
  • 1 borcan file de hering 
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Peștele se toacă mărunt în blender, împreună cu untul moale, ceapa verde tocată mărunt și zeama de lămâie. Mi s-a părut prea fad, așa că am adăugat și un borcănel de hering în ulei, gen anșoa ;). Tare inspirată am fost!

Se servește cu pâine albă sau pâine prăjită.

Simplu și gustos! Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:34

cat e buna este aceasta pasta

Panacris 1

18.03.2014, 10:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:49

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de "Rizeafca"