Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone

de RuxyRux in Somon, 10 Mar 2017 | 6756 vizualizari

 

Foarte gustoasa, numai buna de intins pe paine!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 file de somon afumat
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone:

In blender, se pun pe rand ingredientele, somonul ales de oase, tonul, zeama de lamaie, mustarul, mascarpone si se mixeaza.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se decoreaza cu busuioc proaspat, apoi se prepara tartinele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon in crusta de ierburi