Paste cu carne sub capac de aluat

de oanapl in Porc, 24 Ian 2017 | 4464 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.01.2017, 15:22

Bune or fi!

Constelatialeu 1

24.01.2017, 15:27

Arata bine ce ai tu acolo, dar cu mai putine pastoase....nu prea am vorbe cu ele....

oanapl 1

24.01.2017, 15:33

sunt, sunt bune!

oanapl 1

24.01.2017, 15:34

Nici eu nu fac paste prea des.

Rahela Velicu 1

24.01.2017, 15:37

ce bunatate!

Panacris 1

24.01.2017, 15:39

MotanLaOale 1

24.01.2017, 16:24

oanapl 1

24.01.2017, 16:31

Valclaudia 1

24.01.2017, 17:54

Bucataras Diana 1

24.01.2017, 18:37

wow. ce bine arata...

mirela0911 1

24.01.2017, 18:42

Bună trebuie să fie!

Ina 1

24.01.2017, 18:43

oanapl 1

24.01.2017, 19:16

Multumesc!

Rocsi 1

24.01.2017, 19:25

Imi place preparatul tau, dar mai tare ma tenteaza o bucatica din capacul de aluat, mai ales daca este cald!

katty 1

24.01.2017, 20:05

kytz 1

25.01.2017, 00:50

oanapl 1

25.01.2017, 10:55

Ma bucur ca iti place Rocsi. Intr-adevar era foarte bun "capacul" .

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:24

miki_a 1

27.01.2017, 05:36

Deosebit preparat!

oanapl 1

27.01.2017, 13:52

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii