Paste verzi cu sos de telina si mazare

de katty in Paste, 14 Noi 2014 | 4380 vizualizari

 

Faceti paste de casa si reteta va fi cu mult mai delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste verzi (cu spanac)
  • 70 gr mazare congelata
  • 1/2 telina mai mare
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • 6 felii sunca de Parma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste verzi cu sos de telina si mazare:

Curatati telina si o taiati in bucati mai mari .Puneti bucatile de telina la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare , iar dupa 3 minute adaugati si mazarea .Dupa 5 minute , scoateti mazarea si telina si adaugati pastele . Fierbeti cat este nevoie pentru a obtine paste al dente .Puneti bucatile de telina intr-un vas impreuna cu laptele , smantana , sare , piper si nucsoara . Fierbeti impreuna 3 minute , apoi mixati compozitia .Aduceti sosul inapoi pe foc si infierbantati-l .

Serviti pastele scurse cu boabe de mazare , sos de telina si bucati de sunca de Parma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste verzi cu sos de telina si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze