Penne carbonara

de deyutzky in Penne, 25 Sep 2013 | 11065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi file
  • 250 gr penne
  • 2 galbenusuri
  • 300 gr smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • cascaval Delaco cca 150 gr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne carbonara:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp topim untul intr-o tigaie iar apoi adaugam usturoiul taiat marunt si muschiul file taiat bucatele si le lasam putin la calit.

Dupa ce pastele sunt fierte se scurg bine de apa, se pun in tigaie peste carne si se amesteca.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana, punem sare dupa gust si cascaval ras aprox 50 gr.

Aceasta compozitie o adaugam peste paste in tigaie, punem piper dupa gust si sare daca mai este nevoie, amestecam bine si inchidem focul.

Servim cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ralu_ca 1

25.09.2013, 18:37

Panacris 1

26.09.2013, 10:07

kitina50 1

27.09.2013, 20:02

iammi...!!! ce bune sunt!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval