Pepene murat

de ianculubita in Conserve, 3 Sep 2013 | 7011 vizualizari

 

Iar nu stiu unde am gasit aceasta reteta;daca cineva de aici o recunoaste eu ii multumesc!!
De obicei eu adaug in muraturi pepeni mici intregi,nu am pus niciodata asa ceva,am incercat reteta si intradevar e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • felii de pepene
  • sare
  • otet
  • bete de marar cu floare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene murat:

Asezam feliile de pepenein borcan cu betele de marar printre ele,turnam saramura facuta din apa,sare si otet,acoperim borcanul cu o farfurie si-l tinem la soare 4zile dupa care-l dam la frigider si servim cand avem nevoie.

Pentru saramura,la 1l de apa punem1lingura de sare si 2linguri de otet,amestecam bine sa se topeasca sarea apoi turnam in borcan.

TIPS-URI

1

eu pentru siguranta am fiert saramura si am pus-o in borcan dupa ce s-a racit foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene murat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pepene murat