Peste cu cartofi si fistic

de alba_zori in Peste, 7 Noi 2012 | 2309 vizualizari

 

Direct de la pescar,un peste proaspat,peste persian,o felie mare si niste cartofi ca garnitura este sanatos pentru cina,mie imi place foarte mult pentru ca are o carnita alba moale si fara oase daca e curatat bine de pescar,eu nu am gasit nici un osisor,deci sunt multumita,sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste
  • ulei de masline
  • o ceapa mica
  • sare,piper
  • 5 cartofi,foi de dafin
  • leustean
  • vin alb
  • masline,prune uscate
  • afine rosii uscate
  • rosii,sos de rosii
  • fistic macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si fistic:

Am pregatit o cratita marisoara cu ulei de masline, am pus cartofii la rozolit cu o ceapa mica taiata marunt, apoi am adaugat apa fiarta cat cuprinde impreuna cu vinul alb, am adaugat si foile de dafin, leusteanul si am lasat cu capacul intre deschis pana s-au fiert cartofii, apoi am pus afinele, prunele, maslinele, rosiile si sosul de rosii, felia de peste deasupra, am sarat, piperat si adaugat niste fistic macinat deasupra. Asa am lasat 15 minute si am luat la o parte de pe foc 2 minute pana s-a odihnit si am pus in farfurii.

Am servit cu pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si fistic" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cod bacalhau á brás