Peste cu legume si ciuperci

de ianculubita in Peste, 13 Apr 2013 | 4857 vizualizari

 

Pentru ca este weekend,sa gatim ceva mai bun(zic eu)!!!!
Si pentru ca la mine din 5retete una e de peste,vin iara cu un peste delicios;cred ca v-ati obisnuit deja cu mine!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb feliat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1ardei gras colorat
  • 1kg de rosii
  • 300g ciuperci
  • 1pahar vin alb
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei pentru prajit
  • 4-5linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume si ciuperci:

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim in ulei incins,dupa care-l scoatem si-l lasam deoparte;in uleiul ramas calim ceapa,ardeiul,morcovul,usturoiul,toate taiate marunt,adaugam 1lingura cu faina ,ciupercile fierte si feliate,amestecam bine totul,stingem cu zeama de la fiertul ciupercilor,condimentam dupa gustul fiecaruia,mai lasam cateva minute pe foc apoi rasturnam sosul intr-o tava,deasupra pestele,vinul si acoperim totul cu rondele groase de rosii;lasam la cuptor 30min,apoi servim cu verdeata deasupra.

TIPS-URI

1

in functie de cat peste aveti,adaugati faina si apa de la fiertul ciupercilor,altfel se formeaza prea mult sos

2

la mine este redusa reteta pentru 1persoana

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

deyutzky 1

13.04.2013, 11:08

Rocsi 1

13.04.2013, 21:32

ianculubita 1

14.04.2013, 07:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos tomat