Peste in mantie

de nico15 in Pastrav, 1 Sep 2011 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 fileuri de pastrav
  • 1 rosie galbena
  • 1 rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • ulei
  • 2-4 anchoise
  • 3 rondele de ananas(taiate in ½)
  • 1 lamaie
  • 1 mar
  • reductie acetto balsamico
  • boia
  • ½ ceasca de vin alb sec
  • cimbru  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in mantie:

Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare se va face ca un pat de cartofi se sareaza si se ung cu ulei, se taie marint si rodiile decat pulpa fara seminte si coaja, precum si ceapa verde, se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se adauga si cimbru. Se fac paturi pe care se adauga fileurile de peste. Peste acesta vom aseza rondelele de ananas si fileurile de anchoise, mai ataugam ceapa verde si boia de ardei(iute sau dulce dupa preferinta.

Saram dar cu precautie deoarece anchoise este deja sarat. Taiem un mar in felii subtiri si il punem in tava, taiem o lamaie in jumatate si o adaugam si pe ea in tava storcand un pic de zeama pe peste. Dam la cuptor 10 minute dupa care scoatem pestele si adaugam pe fiecare file vinul alb, continuand inca 15 minute sa lasam la foc potrivit.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in mantie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor