Peste pane

de Dana_Retetegg in Pangasius, 27 Noi 2010 | 8944 vizualizari

 

Pentru ca in acest weekend este dezlegare la peste va propun o reteta foarte gustoasa de peste pane.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • 2 lingurite mix pentru pane
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele l-am decongelat apoi l-am taiat in bucati de dimensiuni mici si l-am sarat. Oul l-am batut bine cu o furculita. Pesmetul l-am amestecat cu mix-ul pentru pane si l-am asezat pe o farfurie.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins. Cand uleiul este gata pentru prajit incepem sa pregatim pestele: il dam prin ou, apoi prin pesmet si il asezam in tigaie. Il prajim pe ambele parti pana devine auriu.

Il scoatem pe o farfurie in care am asezat un servetel, astfel se absoarbe surplusul de grasime.

Am servit cu mamaliga si mujdei ( am pregatit pentru acest peste pane un mujdei care ne place foarte mult: la mujdeiul clasic pregatit cu ulei, sare si otet am adaugat o rosie decojita mixata in robot ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi la cuptor