Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei

de Alina26 in Pui, 28 Apr 2013 | 21164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g piept de pui
  • 500g ciuperci champignons
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 5 fire patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei:

Spalam pieptul de pui,il taiem cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline.Curatam ceapa,o taiem si o punem in tigaie,dupa ce s-a prajit putin pieptul de pui.

Intre timp spalam ardeii  si ii taiem mai mare.Spalam si ciupercile si le taiem felii.Ardeii si ciupercile le adaugam in tigaie,punem sare si piper,mestecam si acoperim cu un capac la foc potrivit. Lasam sa scada tot lichidul,pana s-a facut ardeiul.Circa 20 de minute.Mie imi place ardeiul putin mai crocant.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si il punem la urma.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol