Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2013 | 6176 vizualizari

 

Pe mine ma salveaza tot timpul cand nu stiu ce sa mai gatesc :P

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei capia rosu
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • o pereche carnati cabanos
  • orez o cana
  • 4 cani apa (aceeasi cu care ati masurat orezul)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • delicat
  • patrunjel verde
  • ulei
  • bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca:

Se curata legumele, se spala bine, se taie buculete si se pun la calit in putin ulei

Separat intr-o tigaie se rumenesc putin sunculita si cabanosul

Cand legumele s-au muiat putin se adauga orezul, apa, foile de dafin si condimentele

Se lasa la fiert pt 15-20 minute, amestecandu-se din cand in cand

Se adauga bulionul dupa gust si carnea 

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15-20 minute

Se decoreaza cu patrunjel verde tocat

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

poate fi folosit ca si fel principal sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nastrusnicele Buburuze