Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 16 Oct 2017 | 4627 vizualizari

 

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 bucata
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Prosciutto – 100 g
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei:

Se da pe razatoare cascavalul;

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;

Se adauga cascavalul pe blat;

Prosciutto se rupe si se adauga pe toata suprafata blatului;

Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, pentru 5 minute.

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mena29 1

17.10.2017, 08:28

Se poate sa-mi trimiți o pizza pe la prânz? ) Super arată!

oanapl 1

17.10.2017, 14:00

Yami! Ce bine arată!

Rocsi 1

17.10.2017, 22:01

Sa fie si pentru mine o pizza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pizza