Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 8 Noi 2017 | 4103 vizualizari

 

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval ras – 80 g
  • Masline rondele fara samburi – 50 g
  • Ciuperci – 2 buc (70 g)
  • Ardei gras – 50 g (rosu si galben)
  • Ceapa rosie -1 buc (mai mica)
  • Extra: 10 ml de ulei de masline pentru uns tava;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei:

Pune ketchup pe blatul de pizza;

Rade cascavalul si pune-l deasupra;

Taie ardeii grasi cuburi;

Taie ciupercile rondele subtiri;

Taie ceapa inele;

Adauga cele 2 culori de ardei gras;

Pune apoi rondelele de masline;

Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;

Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade C si las-o acolo 6 min;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza în stil româno-italian