Plachie de crap la cuptor

de Patty in Crap / Caras, 3 Mai 2016 | 6586 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 2-3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap la cuptor:

  Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii  kapia rondele şi usturoiul pisat. 

   Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry, pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.

   Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul, apa si condimente.

   Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit, scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște