Prajitura cu branza de vaci

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 6570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 gr margarina
  • 1ou
  • jumatate pahar zahar
  • 1pahar faina
  • jumatate pahar lapte
  • un praf copt
  • esente
  • 2-3 linguri cacao
  • umplutura:
  • 500 gr braza vaci
  • 3oua
  • 1pahar zahar
  • esente
  • 2-3 linguri faina

glazura:5linguri zahar 3 linguri cacao 7 linguri apa 1 lingura margarina

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

aluatul:margarina se freak cu zaharul,apoi s adauga oul,apoi faina,laptele,praful d copt,esentele si cacaoa.

umplutura:se freaca branza cu ouale,apoi zaharul,esentele si faina.

se pune trei sferturi din aluta intro tava nu prea mare tapetata cu hartie.peste se pune umplutura dar fara a o presa , ci i se da drumul ca niste cuiburi.apoi se pune restul de aluat peste si se da la cuptor.

knd e gata o scoti la racit ,faci siropul din toate ingredientele il fierbi km 25 min invartind mereu cu telul doar margarina o pui knd stingi focul si invarti pana se topeste si s pune peste prajitura rece.se poate si fara glazura ,poti doar sa presari niste nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac